18 - 19 Ekim Maç Sonuçları

21 Oktober, 2014

beeldHaberUtrecht – Cup wedstrijden gespeeld dit weekend in het amateurvoetbal set. Hercules kwam weg sprong verschillende winnaars trofee comfortabele tour. Hercules B1 van hun vakgebied Buitenboys 6 – 3 Utku verslaan Jargalan gebieden scoorde één doelpunt. Hercules C2 terwijl weg gelijkspel, Akif dolk 2 Hij scoorde de wedstrijd bij FC Utrecht 014 de weg 3 puanla döndü. (Zaalvoetbal ) Salon wedstrijd vv De Dreef 5 – 3 Hij vervolgde zijn ongeslagen winnaar kwam weg.

Hertha – Hercules / 1 – 7

bekerwedstrijd 4. Hercules versloeg zijn tegenstander in andere klasse, tur atladı.

FC Dordrecht 014 – FC Utrecht 014 / 4 – 5

Akif dolk 2 Onze jonge spelers hit beste prestatie in zijn ontmoeting assists gooide een touchdown. Akif Match begon als een bal spits terug naar pole. Gedrukte en uitdagende spellen bij FC Utrecht 014 ilk yarıyı 2 – 1 önde bitirdi. shock ze eten doelpunten in de tweede helft 4 – 2 Ze viel versloeg state. Middenveld Akif spel werd hernomen weer in balans. 1 vrij hoog boven de keeper met hoofd schoot omhoog met EDRT. Talrijke doorgegeven omstreden wedstrijd gadegeslagen door toeschouwers en weg de grootste stadta 3 puanı 5 – 4 Zij kennen de luxe naar de overwinning te nemen.

Hercules – B1 – Buitenboys B1 / 6 – 3

Utku Jargalan gebieden B1 Hercules profiteren van de tegenstander scoorde in de wedstrijd als een zeer comfortabel dat de gelegenheid niet kon worden overtroffen. Aldığı 3 Punten leider van de groep is het wachten op de finale Hercules B1.

vv De Dreef – t Goy / 5 – 3

Yaptığı 5 het winnen van de tweede wedstrijd tegen De Dreef in orde t’ Hoewel versloeg in moeilijke Goyer. Fatih Long 3 , Mehmet Göde 1 en scoorde de andere goal Khalid. ontmoetingen 5 – 3 Onze vertegenwoordigers winnaar 5. De winnende score in Macini 15 e verheven en onderhouden zijn leiderschap.

Türkiye Süper Ligi:

Torku Konyaspor – Istanbul Esenyurt / 0 – 0

Flood vond niet plaats in Özbozkurt personeel, torque Konyaspor'un 6 wedstrijd 6 Er zijn punten in het klassement 12. durumda.