Uluspor finale kaldı

18 mei, 2016

NEDERLAND'S Oost Football League is onze vertegenwoordiger in de 5e set Zwolle Ulusp (1), zorlu rakibi Langeveen’i 2-1 yenerek Play-Off’ta finale kaldı.

Karşılaşmaya oldukça süratli giren yeşil beyazlı ekip 6.dakikada Sefa Kafalı’nın ceza alanı içinde biçilmesinden kazanılan penaltı atışını gole çeviren Mehmet Dede ile 1-0 öne geçti.

9.Hakan Yildirim midden van het veld vanaf de linkerkant bungelde rivaal minuten alert Mehmet Dede, De netten dalgalandırıp team zette ook zijn handtekening op het tweede doelpunt: 2-0.

Match effectieve start in de tweede helft van het Turkse team ondanks de overweldigende druk op de tegenstander om domein Fatih Eroglu vast, hoop Lightning, Sefa Head en Aaron evalueren van de positie doel Head provincie kon niet vangen.

72 Het verschil, want hij liet het record naar een gast team in minuten: 2-1.

Het deed de score niet veranderen in de resterende minuten op het veld en Ulusp 2-1 galip ayrıldı.

ZWOLLE ULUSPOR (1): Solomon Earth, Mustafa Toprak (Dk.75 Solomon Senturk), Fikret Akin, Güntaç Akkaya, Yunus Yildirim, Fatih Eroglu, Hakan Yildirim, Sefa Head, hoop Lightning, Mehmet Dede, Aaron Head (Innocent Dk.75 Burns)

© ınterajans - alle rechten behoren interajans het Nieuws, gebruikt zonder toestemming.