Sektörler

Hollanda Türk Doktorlar - Turkse Huisarts Hollandada Turkce is ve isci ariyorum

Medya Ortagi

Vip Üyeler

Sosyala Bildirmeden Tatile Gitmek, Pahalıya Patladı



Sektör / Şehir: Email:
@Hollanda'dan Haberler Email gönder >>
Adres: Website:
Websiteye git >>
Telefonnumarası: Facebook:
numarayı göster Facebok'a git >>

lawSoyal ödenek alanların peşinde adeta hafiye gibi dolaşan ve araştıran belediyeler, şimdi de kimin izin alarak kimin izinsiz gittiğinin peşine düştü.

Avukat Ejder Köse Sosyal paylaşım hesabından paylaşmında bir çok ödenekliyi ilglendiren bir konuya parmak bastı. Sosyala bildirmeden tatile gitmek, pahalıya patlıyor, diyen Köse verdiği örnekte “Seyahatini/tatilini sosyal ödeneǧi aldıǧı belediyeye bildirmediğinden dolayı, belediye aldığı ödeneği bir ay süreliğine yüzde 30 düşürdü”.dedi.

Olayın Mahkemeye intikal ettiğini belirten Köse; “Bu karara karşı itiraz ve mahkeme prosüdürüne rağmen istinaf mahkemesi yinede Belediyenin almış olduğu kararın doğru ve geçerli olduğunu karara baǧlamıştır” diyerek ödenek alanları ödenek aldıkları kurumlara bilgi vermeden izine / tatile gitmemeleri konusnda da uyarırken; dip not olarak “Belediyenin araştırma hakkına karşılık olarak, şahısların ‘kendilerini suçlu duruma düşürmeme hakkı’ bulunmaktadır. Yani, kısacası eǧer şahıs pasaportunu vermemiş olsaydı, belediyenin bu şahsın yurtdışına çıktıǧına dair herhangi bir delili olamayacaktı” şeklinde bilgi verdi.

View full post on Haber Utrecht


Sektör: @Hollanda'dan Haberler
Etiketler: , , , , ,
Yazar admin | 12 Ağustos 2015


Yorumlar

  

Yorumlar kapali.