Sektörler

Hollanda Türk Doktorlar - Turkse Huisarts Hollandada Turkce is ve isci ariyorum

Medya Ortagi

Vip Üyeler

Suç duyurusunda bulundu



Sektör / Şehir: Email:
@Hollanda'dan Haberler Email gönder >>
Adres: Website:
Websiteye git >>
Telefonnumarası: Facebook:
numarayı göster Facebok'a git >>

HOLLANDA’da milletvekilleri Tunahan Kuzu ve Selçuk Öztürk tarafından kurulan DENK adlı siyasi oluşuma üye olduğunu açıklamasının ardından ırkçı söylemlere, tehditlere hedef olan magazin ve televizyon dünyasının tanınmış isimlerinden Sylvana Simons, suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Surinam asıllı Sylvana Simons, DENK’in internet sayfası üzerinden yaptığı açıklamada, “Haksızlıkla mücadele, bu haksızlığı bildirmekle başlar. Suç duyurusunda bulunmayı bunun için görevim olarak görüyorum” ifadesini kullandı.

Önümüzdeki yıl yapılacak olan genel seçimlere DENK partisinden katılacağını açıklayan Sylvana Simons, ırkçıların söylemlerine ve tehditlerine hedef olmuştu.

Başbakan Mark Rutte ve Başbakan Yardımcısı Lodewijk Asscher, Sylvana Simons’a yönelik söylem ve tehditlerle ilgili olarak, “iğrenç”, “aptallar”, “skandal” ifadelerini kullanmışlardı.

 

Mustafa KOYUNCU / (İnterAjans)

 

 

© InterAjans – Haberlerin tüm hakları İnterAjans’a aittir, izinsiz kullanılamaz.

View full post on InterAjans


Sektör: @Hollanda'dan Haberler
Etiketler: , ,
Yazar admin | 31 Mayıs 2016


Yorumlar

  

Yorumlar kapali.