Sektörler

Hollanda Türk Doktorlar - Turkse Huisarts Hollandada Turkce is ve isci ariyorum

Medya Ortagi

Vip Üyeler

Anlaşmazlık giderilemedi



Sektör / Şehir: Email:
@Hollanda'dan Haberler Email gönder >>
Adres: Website:
Websiteye git >>
Telefonnumarası: Facebook:
numarayı göster Facebok'a git >>

ADIM ATAMADILAR ANLASMAZLIK GIDERILEMEDIAMSTERDAM (İnterAjans) – V&D ile sendikalar, maaşların düşürülmesiyle ilgili anlaşmazlığın giderilebilmesini sağlayabilecek adımı atamadılar.

İçinde bulunduğu maddi krizi aşabilmek için maaşları yaklaşık yüzde 6 oranında düşürme kararı veren V&D ile sendikalar arasında temasların olduğu, ancak resmi bir görüşme yapılmadığı öğrenildi.

Sendikalar, V&D’nin kararını geri çekmediğine işaret ederek, bu durumda masaya oturmanın bir anlamı olmayacağını savundular. FNV ve CNV sendikaları, V&D’nin çalışanlarına halen iş güvencesi veremediğine dikkati çektiler.

V&D, bazı büyük mağazalarının bulunduğu binaların sahipleriyle kira, bankalarla kredi ve şirket sahibi Sun Capital ile de yatırım konusunda anlaşmaya vararak iflasın eşiğinden döndü. Maaşların düşürülmesi planına tepki gösteren sendikalar mahkemeye başvurdular.

 

© InterAjans – Haberlerin tüm hakları İnterAjans’a aittir, izinsiz kullanılamaz.

View full post on InterAjans.nl


Sektör: @Hollanda'dan Haberler
Etiketler: ,
Yazar admin | 15 Şubat 2015


Yorumlar

  

Yorumlar kapali.