Sektörler

Hollanda Türk Doktorlar - Turkse Huisarts Hollandada Turkce is ve isci ariyorum

Medya Ortagi

Vip Üyeler

Fortuna Sittard’ı Türk yatırımcı satın aldı



Sektör / Şehir: Email:
@Hollanda'dan Haberler Email gönder >>
Adres: Website:
Websiteye git >>
Telefonnumarası: Facebook:
numarayı göster Facebok'a git >>

HOLLANDA’nın köklü kulüplerinden Fortuna Sittard’ın Işıtan Gün adlı Türk yatırımcı tarafından satın alındığı bildirildi.

İkinci lig (Jupiler League) takımı Fortuna Sittard’ın internet sitesinden yapılan açıklamada, Galatasaray operasyon eski müdürü Gün’ün, futbol kulübünün yüzde 85 hissesinin yeni sahibi olduğu belirtildi.

Uzun süredir ciddi mali sorunlar yaşayan kulübün, Işıtan Gün tarafından hisseler için ödenen parayı kısmen borçlarını kapamada kullanacağı kaydedildi.

Bir futbol kulübü sahibi olmayı hep arzuladığını anlatan Gün, hayalini gerçekleştirmek için Hollanda’yı tercih etmesinin bir tesadüf olmadığını ifade ederek, “Bu ülke modern futbolun temelini atanlar arasında yer almakta” dedi.

Gün, bu kulübe yaptığı yatırımı uzun vadeli bir yatırım olarak gördüğünü ve kulüp kültürüne karışmayı düşünmediğini söyledi.

Hollanda’da daha önce ADO Den Haag kulübü United Vansen adlı Çin firması tarafından satın alınmıştı.

Mervenaz TATLI (İnterAjans)

İnterAjans © InterAjans – Haberlerin tüm hakları İnterAjans’a aittir, izinsiz kullanılamaz.

View full post on InterAjans


Sektör: @Hollanda'dan Haberler
Etiketler: , , , , ,
Yazar admin | 22 Temmuz 2016


Yorumlar

  

Yorumlar kapali.